22 Şubat 2016 Pazartesi

aynaya bakmamak!

günlerdir sosyal medyada tecavüze uğramış bir genç kızın bu utanca dayanamayıp intihar etmesi sonucu yazılanları okuyorum.. yazılanların nerdeyse tamamı sonuca odaklanmış böyle bir şeyin nasıl olduğunu sorgular nitelikteydi.. mikro saniyeler sonra da bu sorguya kendi iç dünyaları ve dünya görüşleri ile cevaplar veriyor kendileri dışında herkesi suçluyorlardı.. bu sonucun oluşmasını sorgulayanların dahi suçladıkları birşeyler vardı.. yanı başlarında cereyan eden olaylara bu kadar kör olmaları mıydı cehaletleri yoksa kendileri de öyle olduklarından dolayı olası bir suçlamayı bertaraf etmek için bir kurguyu mu yaşıyorlardı açıkçası emin değilim.. yazının bundan sonrası için terbiyemi koruyamayacağım için okumaya devam edenlere şimdiden özür dilerim..

sosyal medyada duyar kasanların hiç birinin yazdıklarına inanmıyorum.. zira yazanların ya kendileri yada çok yakın arkadaşları bu olayın zaten bir şekilde müsebbibi.. nasıl mı? başlıyoruz.. bulduğu her deliğe girmek için yapmadığı yavşaklık kalmayanların kadınlara karşı duyarlı olması falan kocaman bir yalan da ondan.. aslında bu işin daha da derinlerine inmek lazım mevzuyu daha iyi anlayabilmek için.. içinde bulunduğumuz toplumun yapısı -elit yada avam tabaka olması durumu değiştirmiyor- seks hikayelerini uluorta bir övünç meselesi gibi anlatanlarla dolu.. bir abinin çok sevdiğim lafında dediği gibi "deli ünlü birisi ise renkli bir kişiliği var oluyor" arif olana uzatmaya gerek yok ama ne yazık ki toplumumuz okumuşu da dahil olmak üzere gerizekalılardan oluştuğu için tıpkı bir mala anlatır gibi teker teker anlatıcam.. evet dediğimiz gibi seks hayatının anlatılması şu kadar kadınla birlikte oldum demeler falan övünülecek birşeydir erkekler için.. hatta milli olmak diye de bir tabir vardır bilen bilir bilmeyen de bi zahmet öğrensin onu da anlatmayalım.. bu seks hayatını ballandıra ballandıra anlatanlar dinleyenlere taktik bile verirler işte şu kız modeli şöyle motordur bu kız modeli böyle bilmem nedir diye.. bunların üzerine bir de porno filmlerde istediğine anında ulaşılması bazı insanlarda ne yazık ki gördüğü her kadına kolay bir şekilde ulaşabileceğini sanması ile son bulur.. benim cinsel aletim şu kadar büyük bu kadar uzun demeler defalarca kez ereksiyon olabildiğini iddia etmeler erkekler arasında konuşulan sıradan şeyler artık.. ulan hepsini siktir et bu hikayelerin yazılıp yayınlandığı gazete köşesi var bu ülkede.. her kahvede bulunan bu gazeteleri okuyan biraz da cahil insanları düşünmeye çabalayın.. olay vuku bulduktan sonra nefret kusmak bişeyler anlatmak nerden bakarsanız bakın yavşaklığın dik alalığıdır.. mesele bu olayların bu şekilde sonuçlanmasına giden yolları tıkamaktır.. buna çözüm olarak da entellerimizin bulduğu çözümler ise üç yaşında çocuğun söyleyeceği şeylerden ibaret ne yazık ki.. kendini düzeltmeyi bırakıp başkalarını düzeltmek için adeta çırpınanları gördükçe bi adım dahi öteye gidemeyeceğimizi görmek de kahinlik değil ne yazık ki.. tecavüz bir ülke değil dünya gerçeğidir.. aptal aptal yazan konuşanların ütopik hayallerinin olduğu bir dünya ülkesi yok, hiçbir zaman da olmadı asla da olmayacak.. büyük bir bokun içinde yaşayanların insanları suçladığı eleştirdiği beğenmediği bir ülkede yaşıyoruz.. lütfen şöyle bir başımızı kaldırıp sağımıza solumuza bakalım.. bi yerden atlarken kıçındaki kapak şeklindeki kuyruğu kalkınca ona götü gözüktü diye gülen keçi gibi olduğumuzu götümüzün hep açıkta olduğunu unutmayalım.. birbirimizin ayıplarını aramak için bu kadar gayret ederken kendi ayıplarımızın farkına varalım.. varalım ki bilmediğimiz tanımadığımız insanlar için genelleyici yorumlardan kaçınalım.. 

bunları yaptığınızda belki hoşaf soğuttunuz insanlar sizi çok güzel biri olarak görüyor olabilir ama benim baktığım pencereden dev bir gerizekalı gibi gözüküyorsunuz.. son bir sözüm de yaşanan her utanç verici hadiseden sonra ortaya çıkıp erkekliğinden iğrendiğini yazanlara; o heryere sokmaktan büyük bir keyif aldığınız cinsel organlarınızı kesip kendi bedeninizde bulunan müsait yerlere yerleştirin.. yerleştirin ki siz ve sizin gibilerin oluşturduğu bu ortam biraz rahat nefes alsın.! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder